Vrijwilligersmarkt Stichting SIG en STG Vrijwilligershulp & Mantelzorg

Foto: SIG

Stichting SIG en STG Vrijwilligershulp & Mantelzorg houden op zaterdag 21 januari 2023 in Beverwijk een grote regionale informatiemarkt voor (nieuwe) vrijwilligers.

Tijdens de markt laten SIG en STG zien wat er op het gebied van vrijwilligerswerk in de gehandicaptenzorg allemaal mogelijk is. Vrijwilligers en cliënten vertellen hun ervaringsverhalen. Bezoekers krijgen daarnaast uitleg over aanmelding, scholing en begeleiding van vrijwilligers door SIG en STG.

Extra aandacht is er voor actuele vrijwilligersvacatures. Zo worden er vrijwilligers voor het vervoer van cliënten naar/van hun dagbesteding, individuele maatjes voor cliënten, gastgezinnen en vrijwilligers voor ondersteuning van groepsactiviteiten gevraagd.

Er zijn gezellige zitjes op de vrijwilligersmarkt ingericht, met koffie, thee en ambachtelijk lekkers uit de eigen Bakkerij van de SIG. Ook winkel De Schans van SIG Wisselwerk Dagbesteding staat op de vrijwilligersmarkt met originele door cliënten gemaakte cadeauartikelen.

De vrijwilligersmarkt wordt gehouden op 21 januari, van 11.00 – 13.00 uur, op het bestuursbureau van Stichting SIG, Alkmaarseweg 1 in Beverwijk. Aanmelding vooraf is niet nodig.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen