Musical ‘De Schippers van de Kameleon: Met De Muziek Mee’ (6+) in Kennemer Theater

BEVERWIJK – Op zondagmiddag 19 februari komt de musical ‘De Schippers van de Kameleon’ naar het Kennemer Theater in Beverwijk.  ‘De Schippers van de Kameleon’ is een spannende musical voor het hele gezin. Net als in de succesvolle jeugdboekenreeks beleven de broertjes Hielke en Sietse met hun boot een bijzonder avontuur.

(foto’s: Annemieke van der Togt)

Het leek zo rustig in het dorp Lenten. Tot daar de illustere dirigent en componist Antonius Demesmaeker verschijnt. Even lijkt het er op dat hij een orkest zou willen beginnen in dit plekje aan het water. Maar zijn motieven zijn uitermate duister. Gelukkig voor het prachtige platteland doorziet de tweeling Hielke en Sietse al snel zijn plannen. Samen met de oplettende agent Zwart en de olijke boerenknecht Gerben zullen ze deze onverlaat moeten ontmaskeren. Gelukkig krijgen ze daarbij ook hulp van het superslimme meisje Sara en een mysterieuze waarzegster waarvan niemand precies weet wat zij nu eigenlijk in Lenten te zoeken heeft.‘De Schippers van de Kameleon: Met De Muziek Mee’ is een kolderiek muzikaal spektakel, geheel en al in de traditie van de boeken, de films en de TV-serie, met prachtige muziek van Fons Merkies en Jeroen Sleyfer, in een regie van Robin van den Heuvel. Geschreven door Dick van den Heuvel, geproduceerd door Gerda van Roshum van Homemade Productions. Met Alfred van den Heuvel, Michiel Kerbosch en vele anderen…

Winactie
Kijk op de Facebookpagina van Beverwijk.Nieuws.nl voor de winactie, waarbij 4 vrijkaarten voor de voorstelling op 19 februari in het Kennemer Theater te winnen zijn.

Reacties

Cookieinstellingen