Voorleeswedstrijd bij Bibliotheek IJmond Noord

Foto: Aangeleverd

IJMOND NOORD – Zaterdag 4 februari was er in de raadszaal van de gemeente Heemskerk weer de voorronde van de Nationale Voorleeswedstrijd voor de regio IJmond Noord.

In het bijzijn van familie en vrienden streden in een volle zaal vijftien voorleeskampioenen van scholen uit Heemskerk, Beverwijk en Uitgeest om de titel Voorleeskampioen van de regio IJmond Noord.

Er werd volop voorgelezen uit de boeken van onder andere Roald Dahl, Tosca Menten en Carry Slee. Het werd een spannende wedstrijd. De beste voorlezer van IJmond Noord voor 2022 / 2023 is Yara Knol van Kindcentrum Leonardus in Heemskerk. Yara las voor uit het boek Oma Knetter : Oud & Stout van Sophy Henn. Yara mag nu door naar de volgende ronde om te strijden voor de uiteindelijke titel Nationale Voorleeskampioen. Een heel knappe prestatie van Yara!

Milou Brinkhof van openbare basisschool De Wissel uit Uitgeest werd tweede en India Siragusa van basisschool Binnenmeer uit Uitgeest werd derde. Wij wensen Yara heel veel succes bij de volgende voorleesronde.

Reacties

Cookieinstellingen