De 3JS met Jubileumshow van 15 jaar 3JS in Kennemer Theater

Foto: Arno Stevens

Op woensdag 8 maart komen de 3JS met de try-out van hun jubileumshow ‘15 jaar 3JS’ naar het Kennemer Theater in Beverwijk.

Het is alweer vijftien jaar geleden dat de 3JS landelijke bekendheid kregen met hun debuutalbum ‘Watermensen’. Hun bijzondere folkpopsound, rijke zangmelodieën en tot de verbeelding sprekende teksten maakten het Volendamse trio tot een van de grote muzikale verrassingen van 2007.

Inmiddels zijn ze elf albums verder en alleen maar beter en wijzer geworden. De grote schare fans blijft nog altijd trouw langskomen in de theaters, de plek waar hun ingetogen akoestische liedjes het best tot hun recht komen en de spitsvondige Nederlandstalige teksten het luisterend oor krijgen dat ze verdienen.

In ‘15 jaar 3JS’ vertellen de liedjes de verhalen. Mooie verhalen, zoals we van de 3JS gewend zijn. Een avond met 15 jaar hoogtepunten!

Kaarten vanaf € 25,50 voor de try-out op woensdag 8 maart om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen