Avondvierdaagse Beverwijk: over twee weken dan gaat ‘t los

Foto: Aangeleverd

BEVERWIJK – Van 23 t/m 26 mei 2023 wordt er weer 4 achtereenvolgende avonden gewandeld door Beverwijk tijdens de Avondvierdaagse. Men heeft de keuze om deel te nemen aan de 3, 5 of 10 km route. Het vertrek is traditiegetrouw vanuit Speeltuin Kindervreugd aan de Huiderlaan 7.

Inschrijven
Inschrijven voor de Avondvierdaagse kan in Speeltuin Kindervreugd en wel op de volgende dagen:

  • Vrijdag 19 mei                  19:00u. t/m 20:00u.
  • Zaterdag 20 mei               19:00u. t/m 20:00u.
  • Dinsdag 23 mei                17:00u. t/m 18:00u.

Kosten zijn € 6,- per deelnemer.

Start: dinsdag 23 mei
De avondvierdaagse begint op dinsdag 23 mei om 18:00u. Het vertrekpunt is Speeltuin Kindervreugd aan de Huiderlaan 7 in Beverwijk. Komt u naar de avondvierdaagse het liefst op de fiets, parkeerruimte aan Huiderlaan en in de omgeving is erg beperkt.

Finish: vrijdag 26 mei
Op vrijdag zijn er afwijkende starttijden voor de 3 km en 5 km, die beginnen dan om 18:30u zodat er aansluiting kan zijn met de 10 km, waardoor alle deelnemers de muziekroute achter de drumband aan kunnen lopen vanaf de Kerkstraat (het plein bij de Grote Kerk/Café Camille/Kennemer Theater/Bibliotheek). Natuurlijk is de Kerkstraat de ideale plek om de lopers te verwelkomen en te feliciteren met een welverdiend bosje bloemen of lekkernij en uiteraard kunt u als bezoeker ook het laatste stukje mee lopen naar Speeltuin Kindervreugd.

Mogelijke verkeershinder
Houdt u er als verkeersdeelnemer rekening mee dat deze gezelligheid gepaard kan gaan met mogelijke maar tijdelijke verkeershinder her en der in Beverwijk en met name rondom de Huiderlaan/Oostertuinen/Plantage en op donderdag ook in centrum Beverwijk (omgeving Breestraat) en op vrijdag rondom de Arendsweg/plantage. Volgt u voor een vlotte doorstroming alstublieft de aanwijzingen van de (evenementen)verkeersregelaars op (u bent dit ook wettelijk verplicht).

Vrijwilliger worden?
Als organisatie van de Avondvierdaagse van Heemskerk en Beverwijk zijn we altijd op zoek naar mensen die zich vrijwillig inzetten voor de Avondvierdaagse. Zij maken dit mooie evenement mogelijk. We hebben binnen ons evenement verschillende functies waaronder (evenementen)verkeersregelaar, ondersteuning aan de starttafel of als bezemwagen achter de laatste lopers aan op een van onze 3 routes per avond. Ons gezellige team heet je van harte welkom. Neem via [email protected] contact met ons op als u geïnteresseerd bent.

Reacties

Cookieinstellingen