2e editie kleedjesmarkt ‘Broekpolder verkoopt’

Foto: Broekpolder Verkoopt!

BEVERWIJK – Op zondag 4 juni vindt in park de Vlaskamp, op de grens tussen Heemskerk en Beverwijk, de 2e editie plaats van de kleedjesmarkt voor kinderen ‘Broekpolder Verkoopt!

(bron: IJmond Nieuws)

Tussen 10.00u en 15.00u mogen de kinderen hun spulletjes verkopen die ze niet meer nodig hebben en er wat geld mee kunnen verdienen. Naar verwachting ullen rond de 100 kinderen een kleedje bezetten. Overigens zijn er nog plekjes voor kleedjes beschikbaar (mailen hiervoor naar [email protected])

Glimmen van trots!
“Door de enorm enthousiaste reacties van de buurtbewoners vorig jaar moesten wij dit gewoon weer organiseren.  Hoe leuk is het dan om wederom in het hart van onze prachtige wijk, een grote kindervrijmarkt te organiseren, die qua sfeer klein en kneuterig zal zijn. Een ouderwetse kindervrijmarkt. Deze opzet uit 2022 staat nog steeds als een huis!,” aldus de organisatoren, die glimmen van trots!

“Om de kosten enigszins te dekken kunnen we niet zonder sponsors. Onze sponsors van vorig jaar, waaronder ook enkele particuliere wijkbewoners, bedachten zich geen moment en zijn allemaal weer bij ons ingestapt, hoe trots kun je zijn!”

“Het is weer gelukt, een kindervrijmarkt georganiseerd door Broekpoldernaren, voor Broekpoldernaren!!!”

Eten voor vriendelijke prijzen
Ook aan de inwendige mens is gedacht, er zal een cool kraam zijn waar je een lekker bakkie koffie/thee, frisdrank, snoep en koek kunt kopen, ook dit jaar weer voor vriendelijke prijzen. De officiële opening van de kleedjesmarkt zal om 10.00u verricht worden door wethouder Cecilia van Weel van de gemeente Beverwijk. Iedereen is van harte welkom! De toegang is natuurlijk gratis!

Reacties

Cookieinstellingen