Maus Granaat presenteert Bekijk ’t Maar met Olga Commandeur

‘Bekijk ’t Maar’ is het praatprogramma van Maus Granaat voor IJmond Nieuws, waarin hij in gesprek gaat met bekende Nederlanders, vaak uit de muziek of de showbizz en soms ook met bekende personen uit de sport. Dit keer praat hij met iemand die zowel voormalig topsportster is als zeer sportieve presentatrice. We hebben het over Olga Commandeur, geboren IJmuidense maar voor heel Nederland het symbool voor gezond wakker worden.

Als atlete bereikte Olga Commandeur grote hoogten (ook letterlijk: 1,74m) als meerkampster en vooral  op de 400 meter horden. Op dat nummer behaalde ze de halve finales op de Olympische Spelen in Los Angeles in 1984. Maar nog bekender werd ze als presentatrice van het dagelijkse programma ‘Nederland in Beweging’. Maar liefst 23 jaar lang zorgde Olga voor een sportieve start van de dag voor honderdduizenden Nederlanders. Tot verdriet van de grote schare fans besloot ze enkele maanden geleden om te stoppen.

Alles bij elkaar voor Maus Granaat reden genoeg voor een uitgebreid gesprek met Olga Commandeur. Klik hiervoor op de hoofdfoto bovenaan dit bericht.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen