NME organiseert kinder-herfstwandeling door Park Westerhout

Foto: Pixabay

BEVERWIJK – Kinderen kunnen tijdens de herfstvakantie op woensdag 25 oktober meewandelen vanaf kinderboerderij De Baak door Park Westerhout om als van en rond de herfst te beleven.

Het wordt een hele mooie bijzondere wandeling waarbij de kinderen veel dingen zelf kunnen doen. Ze kunnen ‘herfstdingen’ zien, horen, voelen en misschien ook wel proeven.

De kabouters wijzen de weg
De start en het einde zijn bij kinderboerderij De Baak aan de Westerhoutweg 18 in Beverwijk. Vanaf daar loopt een zoektocht langs de kabouters in Park Westerhout. Onderweg komen de kinderen leuke doe-opdrachten en weetjes tegen en kunnen ze, terug op kinderboerderij De Baak, nog wat proeven.

Deze activiteit is geschikt voor kinderen van 4 tot 11 jaar. Deelname is gratis en iedereen is welkom op woensdagmiddag 25 oktober 2023 tussen 14:00 en 15:30 uur.

NME Beverwijk
NME Beverwijk organiseert activiteiten op het gebied van Natuur- en Milieueducatie in Beverwijk en omgeving. Voor meer informatie over ons aanbod kijkt u op www.nmebeverwijkheemskerk.nl , voor meer informatie neemt u contact op via [email protected]. Volg ons ook op Facebook en blijf op de hoogte van de komende NME activiteiten!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen