NH Sportcafé bereikt mijlpaal: Duizend maal Leo Driessen

Foto: Nico Driessen

NOORD HOLLAND – Een bijzondere mijlpaal bij mediapartner NH: aanstaande zaterdag 28 oktober presenteert Leo Driessen de duizendste aflevering van het radioprogramma NH Sportcafé. Vanaf zijn vaste commentaarpositie in Café Anno 1890 staat Leo garant voor een verhelderende dosis voetbalpraat. Uiteraard zal een A-selectie sportprominenten hem ter duiding bijstaan.

(bron: NH)

Prikkelende quote of nieuwste relletje
Zoals we van Leo Driessen mogen verwachten, zal geen misstand of supertalent aan zijn scherpe oordeel ontkomen. Hij draait zijn hand niet om voor een prikkelende quote of de aanzet tot het nieuwste relletje. Bijgestaan door vrienden van de show en (voetbal)coryfeeën als Michael van Praag, Rinus Israël, Gerard van der Lem, zit Leo altijd lekker in de wedstrijd.

Nico Driessen (producer en broer van Leo) over deze bijzondere mijlpaal: “Leo is bijzonder gesteld op de show en zijn gasten uit het voetbalwereldje. Van de 999 afleveringen die nu gemaakt zijn, heeft hij een uurtje als presentator laten schieten, niet eens de hele show. De opening van de show is trouwens bijna even legendarisch als de gastenlijst: “Vrienden van de radio, vrienden van de muziek, vrienden van de sport”.

Uitnodiging – beleef NH Sportcafé LIVE
NH Sportcafé is altijd LIVE bij te wonen vanaf 10.00 uur in Café Anno 1890 aan de Amstelveenseweg 1124 in Amsterdam.

Luister
Luisteren naar NH Sportcafé kan natuurlijk ook. Het programma is elke zaterdag van 10.00 tot 12.00 uur te vinden op het radiokanaal van NH. Kijk hier voor de beste FM-frequentie in jouw woonplaats. Luister digitaal via DAB+ op kanaal 8B of luister hier online op de website en in de app van NH. Heb je een uitzending gemist? Terugluisteren naar de podcast kan hier.

Op bovenstaande foto: van links naar rechts: Leo Driessen, Nicole Jongbloed, Heini Otto, Michael van Praag, Bert Dijkstra, Rinus Israël, Frits Barend, Gerard van der Lem, Loekie van Vliet en Rob Bianchi.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen