Waterpret tijdens de Kinder Fun Dag “WINTER” in Sportfondsenbad Beverwijk

Foto: Sportfondsenbad Beverwijk

BEVERWIJK – Voor alle kinderen die van water houden organiseert het Sportfondsenbad Beverwijk de  Kinder Fun dag “Winter”, op zondag 28 januari van 10.00-13.00 uur.  Deze ochtend staat in het teken van winterse sferen. Er zijn diverse coole en stoere spelletjes zoals:

Voor alle kids met spierballen is er IJspegel-hangen aan de hoge duikplank. Of ben jij handig met een “sneeuwbal” dan kan je lekker “sneeuwballen-gooien” en punten verzamelen. De waterglijbaan is geopend. Als een pinguïn lopen over de lange mat, Wak-duiken voor alle zwemmers die graag onder water zwemmen en  “IJs-schot-lopen” voor de echte stoere kids. Er ligt veel spelmateriaal in het water. Je kan aan alle spelletjes meedoen of een paar, net waar je zin in hebt.

Heb je nog geen diploma?
Ook dan kan je onder begeleiding van een ouder, aan deze spelletjes meedoen. Tevens is het warme instructiebad geopend voor de allerkleinste en voor hun ligt ook spelmateriaal in het water. De prijs voor deze ochtend is maar € 5,20 per persoon. (Ook voor leskinderen).

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen