Dieren en hun kleuren op Kinderboerderij De Baak op 21 februari

Foto: NME

BEVERWIJK – Op woensdag 21 februari organiseert NME Beverwijk een speciale middag voor kinderen van 4 to0t 11 jaar op Kinderboerderij De Baak in Beverwijk met als thema: Dieren en hun kleuren.

Kinderen leren alles over waarom het ene dier een opvallende kleur heeft en het andere dier juist niet? Behalve iets leren kunnen de kinderen knutselen en een  speurtocht met leuke opdrachten doen. Ze mogen zichzelf verkleden als dier zodat ze juist wel of niet opvallen.

Deze activiteiten zijn op woensdagmiddag 21 februari 2024 tussen 14:00 en 16:00 uur. Het is geschikt voor kinderen van 4 tot 11 jaar. Deelname is gratis en iedereen is welkom.

NME Beverwijk
NME Beverwijk organiseert activiteiten op het gebied van Natuur- en Milieueducatie in Beverwijk en omgeving. Voor meer informatie over ons aanbod kijkt u op www.nmebeverwijkheemskerk.nl , voor meer informatie neemt u contact op via [email protected]. Volg ons ook op Facebook en blijf op de hoogte van de komende NME activiteiten! Kinderboerderij de Baak is gevestigd op Westerhoutweg 18 te Beverwijk.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen