Peppa Pig gaat Live! op avontuur in het Kennemer Theater

BEVERWIJK – Peppa Pig beleeft een vrolijk buitenavontuur met al haar vriendjes. Zing, dans en geniet met het hele gezin van Peppa Pig Live! Peppa op avontuur. Zondag 25 februari komt Peppa naar het Kennemer Theater in Beverwijk.

Peppa, George en al hun vriendjes maken samen een spannende kampeertocht in het bos. Met papa aan het stuur en hun broodtrommeltjes gevuld gaan ze dolenthousiast op pad met de bus. Het belooft een geweldig avontuur te worden vol zang, dans, spelletjes en een hoop varkentjeshumor!

Peppa Pig Live! Peppa op avontuur is een heerlijke familievoorstelling voor iedereen vanaf twee jaar. Geniet van de prachtige, kleurrijke decors die het spel helemaal tot leven brengen. Bovendien zijn tijdens deze show de poppen nog mooier en groter dan voorheen.

Vóór de voorstelling kunnen de jonge bezoekers hun eigen knutselwerkje versieren in de Peppa Pig-knutselhoek. Natuurlijk komt Peppa na de voorstelling ook naar de foyer voor een foto en dikke knuffel met iedereen!

Kaarten à € 22,00 voor zondag 25 februari om 13.30 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen