TouwTrekGames op 8 juni op de Vlaskamp in Broekpolder

Foto: Pixabay

BEVERWIJK / HEEMSKERK – Wesley Smit, Mats van der Kolk  en Marcel Korver organiseren dit jaar voor de eerste keer de TouwTrekGames op de Vlaskamp in de Broekpolder.

Op zaterdag 8 juni gaan teams (jeugd t/m 12, recreatief én competitief) de strijd met elkaar aan om Heemskerks roem voor zich te winnen. Dit soort evenementen (polsstok verspringen / highlandgames Evelaer) lijken helaas steeds minder voor te komen. De drie initiatiefnemers willen met de TouwTrekGames de inwoners van Beverwijk en Heemskerk weer met elkaar verbinden op een leuke manier.

Verbinding
Verbinding zal ook een ondertoon krijgen in en om het evenement. Want de organisatoren zien een samenleving om ons heen die steeds minder met elkaar verbonden is. Ja, natuurlijk, verbonden via 5G met alle uithoeken van de wereld. Maar in het échte leven zien, horen, begrijpen en steunen mensen elkaar steeds minder. ‘Mentale en fysieke ziekten rijzen de pan uit’ aldus Wesley, Mats en Marcel, ‘en wij geloven dat echte menselijke verbinding iets is dat weer meer in ons alledaagse leven mag verschijnen om met elkaar meer in een goeie richting te gaan. Dus daar gaan we het over hebben – zonder het overdadig zwaar te laten wegen: plezier voorop!’

Met een deel van de opbrengst wordt de Nova Foundation gesteund. Stichting The Nova Foundation zet zich in om de bijna Nova 2-jarige Nova, die lijdt aan een agressieve vorm van jeugdkanker, en haar familie te ondersteunen. Het doel is haar de beste mogelijke behandeling te kunnen bieden.

Meer info via de website: www.eventbear.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen