Foto-expositie ‘Tegenstellingen’ in ISOO Beverwijk

Foto: Aangeleverd

BEVERWIJK – In de periode van 13 april tot en met 18 mei is bij Centrum voor Fotografie ISOO in Beverwijk de expositie ‘Tegenstellingen’ te zien van Fotokring Heemskerk (FKH). De expositie bestaat uit 34 aansprekende foto’s in groot formaat.

Wat deze expositie zo bijzonder maakt is dat de leden van Fotokring Heemskerk in koppels van twee hebben samengewerkt aan twee foto’s die ten opzichte van elkaar een tegenstelling laten zien. Het was aan de fotografen om al hun creativiteit in te zetten. In de expositie worden beide ‘tegengestelde’ foto’s vanzelfsprekend naast elkaar getoond. Soms is de tegenstelling overduidelijk aanwezig, maar soms ook subtiel en wordt veel aan de verbeeldingskracht van de kijker overgelaten.

De expositie ‘Tegenstellingen’ gratis te bezichtigen op de zaterdagen 13 april, 20 april, 4 mei, 11 mei en 18 mei van 11:00 uur tot 16:00 uur bij ISOO (Centrum voor Fotografie – Stationsplein 46 in Beverwijk / naast het NS-station)

Tijdens de openingstijden zijn er steeds twee leden van Fotokring Heemskerk aanwezig om uw eventuele vragen te beantwoorden of gewoon voor een gezellig praatje over fotografie in het algemeen.

Fotokring Heemskerk is een vereniging van enthousiaste amateurfotografen in de regio IJmond en bestaat al sinds 1959. Dit jaar viert de Fotokring haar 65-jarig jubileum. In clubverband delen de leden hun plezier in fotograferen en ontwikkelen zij hun vaardigheden. Voor meer informatie over FKH: www.fotokringheemskerk.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen