Schoon Genoeg! Tweede publieke voorstelling in het Siggy Theater!

Foto: Aangeleverd

BEVERWIJK – Schoon Genoeg! is een vrolijke cabaretvoorstelling in de stijl én van de makers van Tis Hier Geen Hotel, de succesvolle theatervoorstelling over pubers. Hanneke Drenth (regie) en Dianne Liesker (spel en tekst) slaan voor dit project de handen ineen met Nederlands bekendste huishouddeskundige Zamarra (Eigen Huis en Tuin, Telegraaf) en theatermaker Abel Leenmans (Soldaat van Oranje).

Schoon Genoeg! draait volledig om het huishouden. Comedian Dianne Liesker en theatermaker Abel Leeman gaan in een anderhalf uur durende show alle herkenbare problemen in het huishouden met humor en frisse tegenzin te lijf. Ze krijgen daarbij hulp van huishoudkoningin Zamarra. Van vlamvattende afzuigkappen tot genante seksvlekken in de lakens; niks is onbespreekbaar.

Dianne, Zamarra en Abel vertellen, zingen en dansen je door de hele geschiedenis en de toekomst van ‘huiselijk’ management. Het publiek kan haar borst natmaken voor een sessie relatietherapie met je huishouden, een potje speedcleaning en een wedstrijd dekbedworstelen.

Naast een avondje onbeheerst lachen zal het publiek vol kennis en handenwrijvend weer naar huis gaan om eens flink aan de slag te gaan.

Kaarten à € 15,00 voor de try-out op vrijdag 19 april om 20.00 uur in het Siggy Theater aan de Schans 8 te Beverwijk zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen