Gemeente organiseert kennissessie “Stap voor stap naar een duurzamer huis”

Foto: Pixabay

BEVERWIJK – Sta je op het punt je huis te verduurzamen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Of ben je op zoek naar de volgende stap? Op woensdag 22 mei organiseert de gemeente Beverwijk een kennissessie met Klimaatburgemeester Jurriën Tourney in het Kennemer Theater. Tijdens deze sessie biedt de gemeente inwoners praktische informatie en hulp om hun woning duurzamer te maken.

Praktische tips en antwoorden op je vragen
Deze sessie richt zich op het vinden van de juiste informatie over verduurzaming en het nemen van concrete stappen richting een duurzamer huis. Isolatie, warmtepomp, zonnepanelen – er zijn tal van mogelijkheden. Een deskundig panel geeft tijdens de sessie advies en beantwoordt vragen van het publiek. Onderwerpen zoals warmtepompen, zonneboilers, isolatie, ventilatie en beschikbare subsidies komen aan bod.

Rondetafelgesprek
Aan tafel zitten gesprekleider Annabel Thomas, samen met drie deskundige tafelgasten: klimaatburgemeester Jurriën Tourney, installatieadviseur Willem-Jan Vledder en energieadviseur Peter Bussen van Duurzaam Bouwloket.

Meer informatie en aanmelden
Geïnteresseerden kunnen zich gratis aanmelden voor de kennissessie via www.beverwijk.nl/klimaatburgemeester. Aanmelden is noodzakelijk om een inschatting te kunnen maken van het aantal aanwezigen.

Tijdstip en locatie

  • Woensdag 22 mei 2024
  • Aanvang: 19.15 uur
  • Locatie: Kennemer Theater (kleine zaal)
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen