Geef een prentenboek cadeau aan de VoorleesExpress!

Foto: Aangeleverd

BEVERWIJK – Deze week gaat weer de landelijk camapgne van start ‘Geef een prentenboek cadeau’. Tijdens deze campagne koop je het humoristische en verrassende prentenboek  “Kom uit die kraan!!”  bij The Readshop in IJmuiden voor maar  € 2,99!

Het doel van de campagne: goede kinderboeken beschikbaar maken voor een kleine prijs, zodat elk kind in Nederland opgroeit met een eigen boekenplank vol prachtige verhalen. Vind je dat elk kind thuis mooie boeken zou moeten hebben? Reken er dan nog één af en doneer dit mooie boek aan de kinderen van de VoorleesExpress Beverwijk.

The ReadShop Beverwijk en VoorleesExpress Beverwijk, uitgevoerd door Bibliotheek IJmond Noord, doen samen mee aan deze landelijke actie. Klanten die het prentenboek Kom uit die kraan!! van Tjibbe Veldkamp en Alice Hoogstad kopen voor 2,99 euro kunnen er ook voor kiezen het weg te geven of te doneren aan de VoorleesExpress Beverwijk. Dankzij de samenwerking komt het mooie prentenboek terechtkomt bij Beverwijkse gezinnen waar het kopen of krijgen van een (prenten)boek helaas niet vanzelfsprekend is.

De VoorleesExpress Beverwijk richt zich op kinderen tussen de 2 en 9 jaar en hun ouders die moeite hebben met taal en lezen. Een vrijwilliger doet dit 20 weken lang bij een gezin thuis. Het doel van de VoorleesExpress Beverwijk is om het leesplezier te vergroten en ouders bewust te maken van het nut van (voor)lezen. Projectleider Lilian Turkenburg hoopt dat zij na afloop van de actie via de voorleesvrijwilligers alle gezinnen een boek cadeau kan geven.

Wil je ook voorleesvrijwilliger worden bij de VoorleesExpress Beverwijk? Meld je aan! www.bibliotheekijmondnoord.nl/voorleesexpress

Dit humoristische en verrassende prentenboek is vanaf 17 mei verkrijgbaar bij The ReadShop in Beverwijk voor slechts € 2,99.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen