Lions Club Beverwijk organiseert Lions Muziekfestijn voor ouderen met Bonnie St. Claire

Foto: Persfoto

BEVERWIJK – De komende week, van woensdag 26 tot en met zaterdag 29 juni, organiseert Lions Club Beverwijk weer het Lions Muziekfestijn voor ouderen die gehuisvest zijn in de woonvormen voor ouderen in Beverwijk.

In 2011 is de Lions Club Beverwijk gestart met de organisatie van het Muziekfestijn. Tot en met 2019 is dit Muziekfestijn een groot succes geweest.  Het Corona-virus haalde echter een dikke streep door de organisatie van het  tiende Muziekfestijn.  Vorig jaar zijn alle seinen weer op groen gegaan en heeft onze Lions Club de organisatie van het Muziekfestijn weer opgepakt met de optredens van het zangduo “Saskia en Serge”.

Ook voor dit jaar is de organisatie van het Muziekfestijn inmiddels in volle gang. De kosten van deze activiteit zullen deels worden gedragen door de opbrengst van het Klassiek Matinee. Het grootste deel van het benodigde budget echter wordt bijeengebracht door de in 2018 opgerichte Club van 50. Inmiddels is de Club van 50 hard op weg naar 70 leden wat een toename van 25 leden is en derhalve een groot succes aan het worden is.

Bonnie St. Claire
De artieste van dit jaar is de bekende zangeres “Bonnie St. Claire” onder meer bekend van de hits Pierrot, Dokter Bernard en Bonnie kom je buitenspelen. Zij zal op de volgende locaties optreden:

 • Lommerlust
  Op woensdag 26 juni a.s. zal zij van 15.00 uur tot 16.00 uur een optreden verzorgen in de recreatiezaal van Lommerlust aan de Peperstraat te Beverwijk.
 • El Santa
  Op donderdag 27 juni zal er van 15.00 uur tot 16.00 uur een optreden van Bonnie zijn in El Santa aan het President Kennedyplein te Beverwijk.
 • Huis ter Wijck
  Vrijdag 28 juni zullen de liedjes van Bonnie van  15.00 uur tot 16.00 uur te horen zijn in Huis ter Wijck aan de Plesmanweg.
 • Nieuw Akerendam
  Tenslotte zal Bonnie op zaterdag 29 juni a.s. van 15.00 tot 16.00 uur een optreden verzorgen bij Nieuw Akerendam aan de Meester van Lingenlaan. Bij het optreden in Nieuw Akerendam zullen ook de leden van de Club van 50 worden uitgenodigd voor een “meet and greet”.

Voorprogramma met smartlappenkoor Dolorosa
Bij alle optredens zal  ook dit jaar een voorprogramma plaatsvinden. Het Heemskerkse smartlappenkoor Dolorosa zal  ook dit jaar meerdere levensliedjes ten gehore brengen.

Tijdens het optreden van 26 juni a.s. zal Burgemeester Martijn Smit het Muziekfestijn 2024 officieel openen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen