‘The Doors in concert’ in Café de Zon

Foto: Aangeleverd

WIJK AAN ZEE – The Doors Tribute Band is de indrukwekkende live formatie die het iconische Doors-geluid uit de jaren ’60 in heel Europa op het podium brengt. In Nederland kun je ze later dit jaar o.a. zien in Tivoli-Vredenburg en P60. Maar op vrijdag 12 juli  staan ze eerst in Café de Zon in Wijk aan Zee.

(foto’s: aangeleverd voor publicatie)

Dat The Doors Tribute Band nu naar Wijk aan Zee komt, is mede te danken aan Albert Schierbeek, een van de bekendste muzikanten uit de IJmond. Hij toert als geluidstechnicus al jaren met de band mee en nodigde ze uit voor een speciaal concert op het podium van Café de Zon.

The Doors in Concert brengt een authentieke hommage aan de psychedelische rock band The Doors. The Doors maakte legendarische nummers als Light my Fire, LA Woman en Riders on the Storm en werd berucht door de energieke en onvoorspelbare live shows, aangevoerd door de charismatische Jim Morrison die helaas in 1971 overleed. De magie van die live performances kun je herbeleven bij elk optreden van The Doors Tribute Band. Met exact dezelfde instrumenten en microfoons en energie zetten ze een vrijwel identieke sound neer.Schierbeek: “Ze spelen in Duitsland, Engeland, Portugal en Frankrijk en ook in Nederland op verschillende plekken. Maar het is al heel lang geleden dat ze hier in de regio speelden, dus het is echt een kans om ze te gaan zien. En ze zijn gewoon ontzettend goed, dus je wilt dat niet missen!”

Het concert vindt plaats in Café de Zon (Voorstraat 54 in Wijk aan Zee) op vrijdag 12 juli, aanvang 20.30 uur. Kaarten kosten 15 euro en kun je kopen via: https://www.ticketkantoor.nl/shop/thedoorsconcert.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen