Van Gool Hef- en Hijstechniek viert 40-jarig jubileum

Foto: Pim Haring

BEVERWIJK – Het Beverwijkse bedrijf bestaat in 2024 40 jaar en vierde dit met een groots feest. Als kers op de taart werd er een schenking gedaan aan De Nederlandse Brandwonden Stichting.

(foto’s: Pim Haring)

Het leven begint bij 40, zo zegt men. Op die leeftijd heb je een schat aan kennis en ervaring verzameld en ligt er nog een mooie toekomst voor je. In 1984 startte Rien van Gool Van Gool Hef- en Hijstechniek. Het bedrijf is tegenwoordig een prominente speler in hef- en hijstechniek, met een invloed die de regio overstijgt.

Jubileumfeest
Het 40-jarig bestaan van Van Gool Hef- en Hijstechniek werd gevierd met een open dag en feest. Gasten kregen een kijkje achter de schermen bij Van Gool, met diverse demonstraties van zowel het eigen team als fabrikanten. Om 17:30 uur werd het feest officieel geopend door CEO Mela Coskun en oprichter Rien van Gool, die in het bijzijn van Burgemeester Martijn Smit van Beverwijk een donatie overhandigde aan de Nederlandse Brandwonden Stichting.Hierna kwam het avondprogramma op gang met een overheerlijke barbecue, vergezeld van optredens van onder anderen dragqueen Mandy McCandy en zanger Wolter Kroes.“Bedankt alle medewerkers, klanten en leveranciers. Wat een mooie tijd heb ik gehad. Het ontroert mij en verheugt mij ook dat het bedrijf in zulke goede handen is. Bedankt Mela en het team voor jullie inzet.” Aldus Rien van Gool tijdens de officiële opening. Mela Coskun vervolgt:  “Als blijk van onze dankbaarheid en betrokkenheid bij de gemeenschap willen wij vandaag ook graag iets teruggeven. Vandaar ook ons verzoek ons geen cadeaus te geven, maar te doneren aan de Brandwondenstichting Beverwijk. Daar voegen wij graag deze mooie donatie bij.”Over Van Gool Hef- en Hijstechniek
In de afgelopen 40 jaar is het assortiment van Van Gool Hef- en Hijstechniek uitgebreid tot meer dan 10.000 artikelen, waaronder hef- en hijsmiddelen, en persoonlijke valbeveiligings- en klimmaterialen. Voor tijdelijke projecten is het kostbaar om materieel aan te schaffen, daarom biedt Van Gool ook een verhuurservice aan. Bovendien is Van Gool een EKH gecertificeerd bedrijf voor het uitvoeren van inspecties, keuringen, kalibraties, niet-destructief onderzoeken en reparaties aan hef- en hijsmaterieel.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen