Optreden Shoot the Breeze zaterdag op de Breestraat  

Foto: Aangeleverd

BEVERWIJK – Zaterdag 13 juli van 13.00 uur tot 16.00 uur zal de formatie Shoot the Breeze het muziekpodium betreden op de Breestraat in Beverwijk.

(door: Co Backer)

Shoot the Breeze is een Nederlandse rockband die bekend staat om hun enthousiasme, stevige rockgeluid, energieke optredens en veelzijdigheid. De band is ontstaan in de IJmond en bestaat uit vijf ervaren muzikanten die samen een aanstekelijk geluid creëren.

De band is opgericht in 2016, met zangeres Natasja. De basis werd gevormd door drummer Danny en bassist Ben. Lange tijd was daar ook Anne op toetsen. In de huidige bezetting zijn twee gitaristen toegevoegd: Jack en Patrick.

Het geluid van Shoot the Breeze wordt gekenmerkt door de herkenbare rockriffs, de melodieuze zanglijnen van Natasja, de stabiele basis van de bas en drums en stevig gitaarwerk. De band staat bekend om hun veelzijdigheid en speelt een breed scala aan muziekgenres, van rock tot blues en soul. Hierdoor komen ze goed tot hun recht op verschillende soorten evenementen, van festivals tot intieme clubshows. In de playlist zijn nummers opgenomen van bijvoorbeeld Foo Fighters, Beth Hart, Joss Stone, Jeff Healey en Anouk.

De energieke podiumpresentatie en het enthousiasme van de band zorgen voor spetterende optredens. De ruime ervaring van de bandleden is duidelijk merkbaar tijdens optredens. Het publiek kan niet anders dan meegaan in de energie van de band.

Shoot the Breeze heeft door de jaren heen een loyale fanbase opgebouwd. Met hun passie voor muziek, ervaring en veelzijdigheid zijn zij één van de toonaangevende rockbands in de regio. Hun enthousiasme is aanstekelijk voor iedereen die hen live ziet optreden.

Bezetting: zang: Natasja Doets, drums: Danny Egberts, bass: Ben Stuyts,  gitaren: Jack Cadeddu en Patrick Mans en soms een speciale gast Anne Gall op toetsen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen