Zonnebloem afdeling Beverwijk viert 75-jarig bestaan met feest voor leden in Grote Kerk

27 mei , 16:12 Nieuws
sunflower 6545123 1920 kopie
BEVERWIJK - Op zaterdag 8 juni organiseert de lokale Zonnebloem afdeling Beverwijk in de Grote Kerk van Beverwijk een feestje voor haar deelnemers. Dit gebeurt in het kader van het 75-jarig bestaan van de vrijwilligersorganisatie.
Nationale Vereniging De Zonnebloem verrijkt de levens van ruim 90.000 mensen met een lichamelijke beperking. Al precies 75 jaar maakt de Vereniging bezoeken aan huis, dagjes uit en aangepaste vakanties mogelijk. Bijna 30.000 vrijwilligers zijn actief in vrijwel iedere wijk, dorp en stad in Nederland. De Vereniging streeft naar een samenleving waaraan mensen met een lichamelijke beperking zorgeloos en vanzelfsprekend kunnen deelnemen. De Zonnebloem zegt niet voor niets: ‘Er kan zoveel meer dan je denkt’.
Op zaterdag 8 juni organiseert de lokale Zonnebloem afdeling Beverwijk in de Grote Kerk van Beverwijk een feestje voor haar deelnemers. Ben je regelmatige bezoeker van onze activiteiten en sta je ingeschreven bij de lokale afdeling van de Zonnebloem dan ben je vanaf 11.00 uur van harte welkom. Men gaat van start met koffie en een traktatie, vervolgens een uitgebreide lunch om dan te genieten van een optreden van het koor de Notenbalkers!
Ook Burgemeester Martijn Smit heeft beloofd om even langs te komen.
Vrijwilligers van de Zonnebloem zorgen er voor dat het de gasten aan niets ontbreekt; zij hoeven alleen maar te genieten! Dankzij een leuke donatie kan de jarige Zonnebloem dit evenement aanbieden aan haar gasten. Er zijn dan ook geen kosten aan verbonden! Wilt u eens kennismaken met de Zonnebloem; er zijn nog een paar kaarten beschikbaar, bel dan 06 30 12 17 64.