Nog 3 dagen inschrijven voor wooncomplex de Eik

Foto: Teer Makelaars

Op zaterdag 1 oktober startte de verkoop van 30 appartementen op de hoek van de Eikenlaan en de Cypreslaan (voorheen Pieter Verhagenlaan).

Dit gebeurde met een drukbezochte feestelijke verkoopmanifestatie in het Kennemer Theater in Beverwijk. Maar liefst tegen de 100 belangstellenden waren aanwezig, waaronder Rik Bakker, die een toelichting gaf van het stedenbouwkundig plan en het ontwerp van appartementencomplex. Rik Bakker is  de architect van de appartementencomplexen De Eik en De Cypressen en is al vanaf 2003  betrokken bij ontwikkelingen van de wijk aan de rand van de Bomenbuurt en de Plantage.birdviewHet complex ‘de Eik’ omvat 30 appartementen, waarbij gekozen kan worden uit diverse types: een benedenwoning, een tussen- of hoekappartement of zelfs een penthouse. Alle woningen hebben een  terras of balkon op het zuidwesten.

Gezien de grote opkomst bij de verkoopmanifestatie van 1 oktober jl kan worden geconcludeerd dat de belangstelling voor ‘de Eik’ groot is. Geïnteresseerden doen er dan ook verstandig aan om niet te lang te wachten met inschrijven. Dat is nog mogelijk tot en met maandag 10 oktober. Op die dag sluit om 17.00 uur de inschrijving.

Voor meer informatie download hier de brochure:160712_de_eik_verkoopbrochure_lr

Ook kun je contact opnemen met Teer Makelaars Beverwijk, telefoon: Telefoon: 0251 229 225

 

Reacties