Koopwoning van de Week: Arendsweg 155 in Beverwijk

Een ‘gedroomde’ woning met een woonoppervlakte van 115m2, een multifunctionele aanbouw van bijna 30m2, in gezellige straat op loopafstand van het centrum (Breestraat), op 100 meter van winkelstrip (Plantage) en op 15 minuten van het strand. Vraagprijs: € 225.000,- k.k.

Een huis als op een kindertekening
Zo fijn is deze pronte woning met zadeldak, erker, en een voortuin met bijdehand hekje. Wie zou hier nu niet willen opgroeien? Kijk je verder dan je neus lang is, dan bemerk je belangrijke details, waaronder de schone voegen, het kekke dakkapelletje en up-to-date schilderwerk. En een zijraam! De buitenkant belooft veel goeds! Tel daarbij op dat de woning aan de Arendsweg ligt, een van oudste en leukste straten van Beverwijk, dan is het de hoogste tijd om poolshoogte te nemen.

Ruime wooonkamer (circa 10 x 5 meter)
Ruime wooonkamer (circa 10 x 5 meter)

Multifunctionele aanbouw
En dan met name om te ontdekken hoeveel ruimte tot je beschikking staat. Het woonvertrek won flink aan ruimte door de verzorgde aanbouw. Uitstekend geschikt als leef- speel- of studeervertrek. Of, wat let je? Een kantoor aan huis of praktijkruimte?

Multifunctionele uitbouw van bijna 30m2
Multifunctionele uitbouw van bijna 30m2

De hier gerealiseerde lichtkoepel (2008) zorgt voor een klap daglicht. Maar goed, laat eerst de sfeer van de genoeglijke huiskamer op je inwerken, met een fraai ingebouwde open keuken (2002). Bijzonder is de zogeheten metroflor (onderhoudsvrij), niet van een houten vloer te onderscheiden. De 1e verdieping bevat behalve twee keurig nette slaapkamers een snoes van een badkamer met douche (2015).

Twee slaapkamers op eerste etage
Twee slaapkamers op eerste etage

En kijk toch dat originele trappenhuis (met zitje!). De kraakheldere achtertuin, inclusief stenen muur en betegeling, vormt het smaakvolle sluitstuk van deze woning. En fiets de straat uit en je plonst binnen 10 à 15 minuten in zee. O ja, ook niet onbelangrijk: winkels op de Plantage (van supermarkt tot speciaalzaak) vind je op loopafstand.

Algemene informatie

 • Vrijstaand; bouwjaar 1927
 • Op loopafstand van centrum (Breestraat), winkelcentrum, theater, zowel basisscholen als scholen voor voortgezet onderwijs
 • Woonkamer op begane grond (circa 10 x 5 meter)
 • Multifunctionele uitbouw op begane grond (5,5 x 5,5 meter) Geschikt voor praktijkruimte, kantoor of derde slaapkamer.
 • Open keuken met inbouwapparatuur
 • 2 slaapkamers op de 1e verdieping
 • Badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet
 • Betegelde achtertuin van circa 30m2 (6 x 5)
 • CV Ketel komt uit 2005
 • De woning is gedeeltelijk voorzien van dubbele beglazing
 • Woning is beschikbaar / aanvaarding in onderling overleg

Wil je deze woning bezichtigen? Neem dan contact op met de verkopen makelaar (Teer Makelaars, Breestraat 95, 1941 EG Beverwijk, telefoon: 0251-229225, e-mail: [email protected]) of…

Download brochure: brochure-arendsweg-155

(Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend)

Reacties