112

Automobilist botst tegen boom, na ontwijken ‘zwarte vogel’

Foto:

HEEMSKERK – Een automobilist heeft dinsdagmiddag met zijn auto een verkeerszuil omver gereden en is daarna tegen een boom tot stilstand gekomen in Heemskerk. Het ongeval gebeurde tegen twee uur op de Marquettelaan, nabij de rotonde met de Mozartstraat. Naar verluidt week de man uit voor een grote zwarte vogel die plotseling laag over de weg vloog.

Brandweer, politie-eenheden en de ambulancedienst spoedden zich ter plaatse om assistentie te verlenen. De man kon gelukkig op eigen kracht uit zijn voertuig komen. Hij is door ambulancepersoneel onderzocht en behandeld en vervolgens met de ambulance thuisgebracht. De auto, die ongeveer een jaar oud was, raakte door het ongeval flink beschadigd. Een bergingsbedrijf heeft het voertuig later in de middag weggetakeld. 

20140722marquette-1

De Marquettelaan was vanwege het ongeval geruime tijd afgesloten vanaf de Mozartstraat richting de Oosterweg. Diverse automobilisten negeerden echter de afzetting en reden via de andere weghelft toch de Marquettelaan in. Zij kunnen een bekeuring tegemoet zien

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik op de “Vind ik leuk”-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik hier wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.