112

Vrouw ernstig gewond na val uit appartement aan de Koningstraat

BEVERWIJK – Een vrouw is woensdagochtend omstreeks elf uur ernstig gewond geraakt bij een val van hoogte aan de Koningstraat in Beverwijk. Het slachtoffer was bezig om de ramen te lappen op de tweede etage (derde bouwlaag) van een appartementencomplex, toen zij door nog onbekende oorzaak plotseling uit het raam van het appartement naar beneden viel.

Naast de politie en twee ambulances kwam ook Mobiel Medisch Team (MMT) uit Amsterdam per traumahelikopter naar Beverwijk om medische assistentie te verlenen. De helikopter landde op het Cruyff Court aan de Oostertuinen, waarvandaan het MMT door de politie naar de Koningstraat is gebracht. Het slachtoffer is op de stoep voor het appartementencomplex gestabiliseerd en daarna met spoed per ambulance naar het VU Medisch Centrum in Amsterdam overgebracht. De MMT-arts is met de ambulance meegereden om ook tijdens het vervoer specialistische medische hulp te kunnen verlenen. Over de huidige toestand van de vrouw is nog niets bekend.

j3mqba45w3872nt31qwuugjka

De Koningstraat was tussen de Hobbesteeg en de Jan Alsweg afgesloten om de hulpdiensten de ruimte te geven. Het ongeval en het opstijgen van de traumahelikopter trokken veel bekijks.

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik op de “Vind ik leuk”-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik hier wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Cookieinstellingen