112

Meerdere vrouwen betast door onbekende man op brommer

Foto:

De politie heeft woensdag in de omgeving van Heemskerk, Uitgeest en Castricum meerdere meldingen binnen gekregen van aanranding. Een onbekende man op een brommer probeert vrouwen in de regio IJmond te betasten. De politie neemt de zaak hoog op.

Woensdagmiddag en -avond bleek een onbekende man op een bromfiets meerdere malen een vrouw te hebben lastiggevallen en betast in onder andere Uitgeest, Heemskerk en Castricum. Deze man probeerde hierbij een gesprek aan te knopen met de vrouwen en zat hierbij aan de billen van de vrouwen. Na de meldingen van gistermiddag en -avond heeft de politie een onderzoek ingesteld en wordt extra gesurveilleerd, zowel opvallend als onopvallend.

De politie zoekt naar lichtgetinte man, klein postuur en in de leeftijd tussen de 20-30 jaar. De man heeft een spitse neus en donker haar. De man draagt een helm zonder vizier (model ‘potje’) en rijdt op een donkerkleurig, sportief model bromscooter.

Mocht u getuige zijn van een dergelijk incident of mocht u te maken krijgen met deze verdachte? Belt u dan s.v.p. direct met telefoonnummer 112. Bent u mogelijk slachtoffer geweest of bent u benaderd door deze man en heeft u dit niet gemeld bij de politie? Laat het ons dan s.v.p. alsnog weten via telefoonnummer 0900-8844.

Cookieinstellingen