112

Straatroof met geweld, politie zoekt getuigen

Foto:

VELSEN – De politie heeft zaterdag een melding binnengekregen van een 20-jarige vrouw, die was beroofd van haar tas door twee mannen op een scooter. De vrouw fietste rond 12.30 uur over de Oosterduinweg (achter de HEMA op de Lange Nieuwstraat), ter hoogte van de snackbar en de drukkerij, toen zij werd beroofd door een tweetal mannen op een bromscooter.

Met fysiek geweld beroofde het tweetal de vrouw van haar tas. Hierna is zij naar huis gegaan en heeft de politie op de hoogte gebracht van het laffe incident.

2014-08-0315-42-06-2

De plek waar de laffe roofoverval is gepleegd (foto Google Maps)

De politie heeft een onderzoek ingesteld en is ook nog op zoek naar mensen die mogelijk getuige zijn geweest van deze beroving. Bekend is dat de bromscooter bruin met wit was gespoten en mogelijk van het merk MIO is. De bestuurder was lichtgetint, lang en slank en rond de 18-25 jaar oud. De passagier is kleiner, lichtgetint uiterlijk en is eveneens in de leeftijd van 18-25 jaar.

Mensen die iets gezien hebben of meer informatie hebben over deze straatroof, worden vriendelijk verzocht te bellen met de politie in Velsen via tel.nr.: 0900-8844 (lokaal tarief).

Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem: tel.nr. 0800-7000.