112

Politie zoekt getuigen voor mishandeling in Heemskerk

Foto:

HEEMSKERK – De politie is op zoek naar getuigen van de mishandeling van een 58-jarige man uit Heemskerk op de Constantijn Huygenstraat, die gisteravond rond 23.00 uur plaatsvond.

De politie ontving een melding dat er een gewonde man op de hoek van de Gerrit van Assendelfstraat met de Constantijn Huygenstraat zou staan. Ter plaatse bleek het om een man uit Heemskerk te gaan, die op weg naar huis van de feestweek een sussende opmerking had gemaakt naar een ruziёnd stel dat op straat liep. De man vervolgde zijn weg naar huis, maar werd niet veel later ingehaald door de man van het ruziёnde stel, die hem plotseling met een voorwerp op zijn wang sloeg. Er ontstond een diepe snee. De man is naar het ziekenhuis gebracht. 

2014-09-0415-20-49
Op de hoek van de Gerrit van Assendelfstraat met de Constantijn Huygenstraat zou de man zijn mishandeld

De politie is op zoek naar de dader en roept mensen op, die die avond op de Constantijn Hugenstraat rond 23.00 uur iets verdachts gezien of gehoord hebben. In het bijzonder is zij op zoek naar de twee mannen met wie het slachtoffer optrok, toen zij het ruziёnde stel naderden. Getuigen worden verzocht contact op te nemen met 0900-8844 of anoniem via 0900-7000.

Ooggetuige van een nieuwsfeit? Tip ons!