112

Vrouw en kind op Gildenlaan overvallen door vrouwen in uniform

Foto: Novum

VELSEN-NOORD – Op vrijdagochtend 5 september is een 39-jarige vrouw overvallen op de Gildenlaan in Velsen-Noord. De vrouw kwam met haar kindje van anderhalf rond 9.00 uur thuis en is kort daarna in haar maisonnette woning door drie vrouwen in uniform overvallen. De politie is opzoek naar getuigen.

De vrouw zag vorige week vrijdag bij het binnenlopen van de centrale hal bij de ingang drie vrouwen staan. De vrouwen waren gekleed in uniformen die erg op die van de politie leken. Bij hen stond ook een man in burgerkleding.

2014-09-1012-53-43
Op de foto de Gildenlaan in Velsen-Noord (foto Google Maps)

De vrouwen in uniform liepen via de centrale hal naar de eerste verdieping en overrompelden daar de vrouw die net haar maisonettewoning binnenging. De vrouw werd onder bedreiging haar woning in geduwd. De woning werd doorzocht en geld werd buit gemaakt. Hoe de ‘nepagenten’ zijn gevlucht is niet duidelijk.

De politie is op zoek naar getuigen die vrijdagochtend op of in de omgeving van de Gildenlaan iets hebben gezien wat mogelijk met deze overval te maken kan hebben en die nog niet met de politie hebben gesproken. Zij kunnen contact opnemen met het overvallenteam op 0900-8844 (lokaal tarief). Blijft u liever anoniem? Belt u dan met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.