112

Mishandeling Beverwijks meisje, gefilmd en gepost op Facebook (update 23.15 uur)

Foto:

IJMUIDEN – Donderdagavond rond 20.00 uur is er een video opgedoken, waarbij een jonge vrouw mishandeld wordt door twee mannen in IJmuiden. Op een Facebook pagina is te zien dat de vrouw op Plein ’45 meerdere klappen in het gezicht krijgt en daarbij op de grond valt. Hulpeloos liggend op de grond, komt een tweede man in beeld die haar vervolgens een schop tegen haar buik en hoofd geeft. Omstanders kijken, maar doen niks.

De politie heeft vanavond van meerdere bezorgde buurtbewoners meldingen binnen gekregen. Een woordvoerder van het politie bureau in IJmuiden, geeft aan dat er nog geen aangifte is binnen gekomen, maar wel een onderzoek is gestart. Het is niet bekend hoe het slachtoffer er aan toe is.

UPDATE:  Het gaat om een 15-jarig meisje uit Beverwijk. Ze heeft vanavond aangifte gedaan. Het meisje is vlak nadat het filmpje stopt, weer opgestaan.

UPDATE: Rond kwart over elf meldt de politie op twitter dat de twee jongens zijn aangehouden. Het gaat om een 14-jarige Beverwijker en een 15-jarige Heemskerker.

https://www.facebook.com/video.php?v=10152491518469888&set=vb.645344887&type=2&theater