112

Automobiliste rijdt verkeerslicht omver in Beverwijk

Foto:

BEVERWIJK – Op de kruising van de Spoorsingel met de Schans in Beverwijk heeft vrijdagavond een eenzijdig ongeval plaatsgevonden. Een auto vloog uit de bocht en reed vervolgens een verkeerslicht omver.

Bij het ongeval zijn geen gewonden gevallen. Wel is de bestuurster aangehouden op verdenking van rijden onder invloed van alcohol. De vrouw is naar het politiebureau overgebracht waar een ademanalyse moet uitwijzen of zij inderdaad te diep in het glaasje heeft gekeken.

20141205schans-5

De auto raakte bij het ongeval zwaar beschadigd. Bergingsbedrijf Van der Eng heeft de wagen met een kraan van het verkeerslicht getakeld. In samenwerking met de storingsdienst van de gemeente is ook het verkeerslicht weer overeind gehesen. De auto is door het bergingsbedrijf meegenomen, de lichtmast zal op een later tijdstip hersteld worden. Het verkeer ondervond de enige hinder van het ongeval.

Fotografie door Mizzle Media / Niels Folkers

Lees ook: Adverteren voor ieder bedrijf bereikbaar! (informatie + voorbeelden)
Bij een promotie campagne van 12 maanden met een paginabrede- of topbanner, krijg je nu gratis een Samsung tablet! (actie geldig t/m 31-1-2015) Meer info? Mail ons op [email protected]