112

Man gewond na 30 meter te zijn meegesleurd door bestelbusje

Foto: Politie IJmond

Vrijdagochtend 15 juli is rond 06:00 uur een 25-jarige man uit Purmerend op de Wijkermeerweg in Beverwijk ongeveer 30 meter meegesleurd door een bestuurder van een bestelbusje.

De Purmerender was aan het werk en werd ineens klemgereden door de bestuurder in een grijs bestelbusje. Hierna ontstond een woordenwisseling en heeft de bestuurder de autosleutels van het slachtoffer afgepakt. De man stapte daarna weer in zijn busje. Het slachtoffer probeerde via het raampje zijn autosleutels terug te krijgen toen de bestuurder ineens gas gaf. De man is hierdoor ongeveer 30 meter meegesleurd waarna hij uiteindelijk besloot los te laten. Hierdoor is het slachtoffer op de grond gevallen en gewond geraakt. Vervolgens is de man weggereden in de richting van de A9.

De bestuurder is een blanke man, tussen de 50 en 60 jaar oud, heeft een gezet postuur, grijzig/zwart haar en droeg een spijkerbroek.

De politie komt graag in contact met getuigen. Zij worden verzocht contact op te nemen via het telefoonnummer 0900 8844.

Reacties