112

Gewonde en veel schade bij aanrijding op de Alkmaarseweg in Beverwijk

Foto: Mizzle Media / Niels Folkers

Bij een aanrijding tussen twee personenauto’s op de kruising van de Alkmaarseweg met de Overboslaan in Beverwijk is zaterdag aan het eind van de ochtend een gewonde gevallen.

Ook raakten beide voertuigen zwaar beschadigd. De melding van het verkeersongeval kwam rond kwart voor twaalf bij de hulpdiensten binnen. Politie en ambulance waren snel ter plaatse. Het slachtoffer werd door hulpverleners gestabiliseerd en daarna voor verdere zorg per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht.

Een bergingsbedrijf kwam ter plaatse om de wagens weg te slepen en de weg weer vrij te maken van brokstukken en vloeistoffen. Het verkeer op de Alkmaarseweg ondervond lange tijd veel hinder van het ongeval.

Overigens hadden de hulpdiensten weinig tijd om bij te komen, want kort na de aanrijding op de Alkmaarseweg was het raak op de Spoorsingel, waar twee auto’s ter hoogte van het Marlo-terrein met elkaar in botsing kwamen en ook een lantaarnpaal het moest ontgelden. Beide auto’s raakten zwaar beschadigd en moesten worden weggesleept. De inzittenden van de auto’s kwamen met de schrik vrij.

Reacties