112

Man zwaargewond na mishandeling op Breestraat Beverwijk

Foto: Niels Folkers

Zondagavond, 6 november, is omstreeks kwart voor tien een man zwaargewond geraakt bij een mishandeling in de Breestraat in Beverwijk.

Diverse eenheden van de politie en de ambulancedienst kwamen met spoed ter plaatse. Ook een Mobiel Medisch Team (MMT) uit Amsterdam werd opgeroepen om medische assistentie te verlenen. Ambulancepersoneel besloot de komst van het MMT niet af te wachten maar het slachtoffer met spoed richting het VU Medisch Centrum in Amsterdam te vervoeren.

Onderweg is met het MMT een zogeheten rendez-vous afgesproken waarbij de arts overstapt in de ambulance. Over de aard van de verwondingen is nog niets bekend.

Burgernet
Direct na het voorval startte de politie een zoekactie naar de verdachte waarbij ook een bericht werd verspreid via Burgernet. Daarin werd gevraagd uit te kijken naar een licht getinte man van ongeveer 27 jaar oud. Hij droeg een blauwe jas met bontkraag en vluchtte in onbekende richting.

Korte tijd later meldde de politie dat de verdachte was aangehouden dankzij een oplettende deelnemer van Burgernet. De verdachte zit nog vast en de politie is een onderzoek gestart naar het incident.

 

Reacties