112

Oliebollenkraam La Pasticceria in Beverwijk opnieuw dupe van vernielingen

Foto: NH Nieuws

Nadat begin dit jaar oliebollenkraam La Pasticceria in Beverwijk volledig afbrandde (vermoedelijk als gevolg van brandstichting) zijn er nu in de nacht van vrijdag 29 op zaterdag 30 december opnieuw vernielingen aangericht bij de oliebollenkraam op De Brink.

(bron: NH Nieuws / Politie IJmond)

Omdat ze erg zijn geschrokken en vooral heel erg druk zijn met de oliebollenverkoop, hebben de eigenaren van de kraam nog niet willen reageren op de vernielingen. Van de vernielingen is bij daglicht alleen nog een enkel gat in de kraam op te merken. De politie heeft gisterochtend onderzoek naar meerdere gaten gedaan. Of er sprake is van kogelgaten heeft de politie niet kunnen bevestigen.

Een getuige meldde aan mediapartner NH Nieuws dat er acht kogels door de rolluiken zouden zijn gegaan. De schade zou gisterochtend in allerijl zijn hersteld zodat de oliebollenverkoop gewoon door kon gaan.

Getuigenoproep
In het kader van het onderzoek vraagt de politie een ieder die tussen vrijdagavond 29 december en zaterdagochtend 30 december iets heeft gezien in de omgeving van de Brink dat met dit incident te maken kan hebben dit te melden. Dat geldt ook voor overige informatie die de politie kan helpen bij het onderzoek? Melden kan via tel.nr. 0900-8844 of via een contactformulier op internet, onder vermelding van zaaknummer: 2017265248. Liever anoniem blijven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem via tel.nr: 0800-7000.

Reacties