112

Man (46) mishandeld en bedreigd met mes in Beverwijk

Foto: Wim Meijer Fotografie

Dinsdagavond 11 juni is een 46-jarigein Beverwijk gewond geraakt nadat hij door een 43-jarige man (zonder vast woonadres) was mishandeld op de Hendrik Mandeweg.

Rond 19.45 uur werd het slachtoffer door de 43-jarige man aangesproken. Deze man wilde geld hebben van het slachtoffer, echter weigerde dit te geven. Naar aanleiding van dit voor de aanvaller ‘onbevredigende antwoord’ sloeg deze het slachtoffer op zijn kin. Na de klap, vluchtte de man in onbekende richting.

Banden lekgestoken
Ongeveer een halfuur later wilde het slachtoffer met zijn auto wegrijden en bemerkte dat de banden waren lek gestoken. Het slachtoffer, die blijkbaar wist waar zijn belager zich bevond, sprak deze aan en werd vervolgens bedreigd met een groot mes. De man maakte enkele steekbewegingen en het slachtoffer is toen weggerend en belde de politie. De politie heeft de man aangehouden en voor verhoor overgebracht naar het politiebureau.

Getuigenoproep
De politie doet onderzoek naar deze mishandeling, bedreiging én vernieling en vraagt getuigen die iets gezien of gehoord hebben, zich te melden via 0900-8844. Maar ook mensen die andere informatie hebben dat voor belang kan zijn voor dit onderzoek, worden verzocht te bellen met de politie. Anoniem kan ook via 0800-7000.

Reacties

Cookieinstellingen