112

Politie zoekt getuigen seksuele intimidatie Beverwijk op Nachtegaallaantje in Beverwijk

Foto: Wim Meijer Fotografie

De politie is op zoek naar een man die wordt verdacht van seksuele intimidatie in Beverwijk: op het Nachtegaallaantje, het voetpad parallel aan de N197 dat uitkomt op de Beeckzanglaan in Beverwijk,  benaderde hij een vrouw en nodigde haar uit tot seksuele handelingen.

Op vrijdagmiddag 5 april rond kwart over twee kreeg de politie een melding dat een vrouw aan het Nachtegaallaantje seksueel geïntimideerd was. Een man op een zwarte fiets stapte af, sprak de vrouw aan en deed haar een seksueel voorstel waar ze niet van gediend was. Toen de vrouw hard begon te schreeuwen, fietste de man weg.

De vrouw is flink geschrokken, maar bleef lichamelijk ongedeerd. De politie is nu op zoek naar mensen die misschien iets gezien hebben. De man heeft kort donker haar, een blanke huidskleur, spreekt goed Nederlands, heeft een mediterraan uiterlijk, is tussen de 30 en 40 jaar oud met een slank postuur en is tussen de 1.70 en 1.75 lang. Tijdens het voorval droeg hij een lichte spijkerbroek en een kort zwart jack met bedrukking achterop.

Naast de dader is de politie op zoek naar de bestuurder van een witte auto die richting de volkstuintjes reed. Die zou net voor het incident langs de plek van het voorval zijn gereden. De recherche zou hem graag spreken. Mensen die denken informatie te hebben kunnen contact opnemen met de politie op 0900-8844.

Reacties