112

Drie gewonden bij ernstig ongeluk in Beverwijk

Foto: Nieuwsfoto/laurens Bosch

Drie personen zijn zaterdagnacht gewond geraakt bij een harde botsing op de van de kruising Alkmaarseweg met de Plesmanweg in Beverwijk.

Even voor 02:00 uur ging het fout. Een automobilist, die over de Plesmanweg reed, kwam hard in botsing met een personenauto die afkomstig was van de Alkmaarseweg. De auto met drie inzittenden kwam na een harde klap op de verkeerde weghelft tot stilstand. Politie, brandweer, vier ambulances en het traumateam kwamen ter plaatse. De brandweer heeft geassisteerd bij de stabilisatie en bevrijding van de drie slachtoffers.

Alle drie de gewonden zaten in de zilverkleurige auto. Twee van hen, een 18-jarige man en een 21-jarige vrouw uit Beverwijk, zjjn met spoed naar het ziekenhuis overgebracht. De derde inzittende, een vrouw van 19 uit Heemskerk, moest alleen voor controle. De bestuurder van de andere auto bleef ongedeerd, maar is door de politie meegenomen voor nader onderzoek.

Door de klap lag de weg bezaaid met rotzooi. De Verkeersongevallenanalyse van de politie heeft vannacht nog technisch onderzoek gedaan.

Reacties