112

Gewapende overval op avondwinkel in Beverwijk

Foto: Wim Meijer Fotografie

De politie is op zoek naar getuigen van een gewapende overval op een avondwinkel aan de Baanstraat in Beverwijk in de nacht van vrijdag 27 op zaterdag 28 september.

Op zaterdagmorgen omstreeks 02.50 uur kwam een man de avondwinkel binnen. Hij viel om omdat hij een capuchon droeg en een sjaal voor zijn gezicht had. Toen de man daarop werd aangesproken, kwamen er nog twee mannen de winkel binnen. Een van hen bedreigde het personeel met een wapen.

De overvallers maakten onder anderen geld buit. Zij zijn na de overval in onbekende richting weggevlucht. Bij de overval raakte niemand gewond.

Ondanks een Burgernetmelding is de politie er nog niet in geslaagd om verdachten aan te houden. Daarom vraagt de politie een ieder die getuige is geweest van de overval of iets te melden heeft wat met de overval te maken kan hebben dit te melden via tel.nr. 0900-8844. Anoniem bellen kan ook op tel.nr. 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Het signalement van de drie verdachten is:

  • Dader 1: slank postuur, ongeveer 175 centimeter lang, leeftijd tussen de 16 – 23 jaar, getint uiterlijk, hij droeg een donkerkleurig hoodie/vest met capuchon, een zwart/wit geblokte sjaal en een donkerkleurige broek.
  • Dader 2: donkere huidskleur, ongeveer 170 – 175 centimeter lang, stevig postuur, hij droeg een donkere hoodie met capuchon en een sjaal.
  • Dader 3: slank postuur, getint uiterlijk, ongeveer 175 centimeter lang en tussen de 16 en 23 jaar oud, hij droeg een donkere hoodie met capuchon en een sjaal.

Reacties

0