112

Vrouw (50) op Alkmaarse weg van fiets geslagen;  politie zoekt getuigen

Foto: Wim Meijer Fotografie

De politie is op zoek naar getuigen van een verkeersincident dat plaats vond op maandag 21 september omstreeks 21.45 uur op de Alkmaarseweg in Beverwijk.

Op dat moment reed een 50-jarige vrouw uit Beverwijk op de fiets over de Alkmaarseweg. Zij kwam uit de richting Uitgeest en ging in de richting Beverwijk. Ter hoogte van het Huis ter Wijk voelde zij een harde klap tegen de achterzijde van haar fiets. Het slachtoffer kwam hierdoor ten val. Toen zij opkeek, zag zij een man staan met een zwarte mountainbike. De man schold haar uit en vertrok op zijn fiets. De vrouw raakte gewond bij het incident.

De mountainbiker is een blanke man met een lengte van ongeveer 1,70 meter. Hij had een stoppelbaardje en sprak Nederlands met een buitenlands accent. De man droeg een 3/4 zwarte jas met capuchon en een zwarte trainingsbroek.

De politie is met name op zoek naar een man die de verdachte nog enige tijd met de auto heeft kunnen volgen en een vrouw op een zwarte scooter die getuige is geweest van het incident.

Reacties