Trinity & Neema Ntalel met Mundo in Kennemer Theater.

Foto: Kennemer Theater

Trinity, bestaande uit een nuchtere Nederlander met Groningse roots en drie Nederlandse broers die opgroeiden in Peru, verbinden werelden met hun passievolle liedjes.

De hele wereld komt bij je langs als je hun nieuwe album Mundo beluistert; alsof je met een hoofd vol verhalen en een gelukzalig gevoel op de bank ploft na een lange reis.

Speciaal voor deze theatertour hebben ze de Keniaanse zangeres Neema Ntalel uitgenodigd. De combinatie met Neema, een Maasai uit Kenia die zowel in het westerse Nairobi als de wildernis van Kajiado groot werd, zorgt voor prachtige vergezichten en een swingende wereldpop-sound. Eerder straalde Neema al in shows als Out of Africa enDaughters of Africa onder regie van Leoni Jansen. Zij regisseert ook de theatervoorstelling Mundo.

Een show vol muziek, verhalen, dans en inspiratie waar je als publiek na de laatste tonen weinig anders kan dan met een glimlach, het kippenvel nog op de armen en dansend de zaal verlaten.

Kaarten vanaf € 17,50 voor zaterdag 24 oktober om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.

Reacties