‘Met de mantel der liefde’ indrukwekkende show van Richard Groenendijk

Foto: Annemieke van der Togt (via Kennemer Theater)

Met zijn vorige voorstelling, Alle dagen, won Richard Groenendijk de Poelifinario voor de meest indrukwekkende cabaretvoorstelling van het seizoen. Daarna raakte de carrière van deze duizendpoot in een stroomversnelling.

Niet alleen maakte hij een eigen cd, ook werd hij een graag geziene gast in radio- en televisieprogramma’s als Ranking the Stars en RTL Late Night. Maar Groenendijks hart ligt bij het theater, en zijn nieuwste voorstelling, Met de mantel der liefde, werd dan ook unaniem lovend ontvangen door pers en publiek. En terecht, want deze nieuwe voorstelling is weer een theatrale parel vol hilarische verhalen, scherpe observaties en prachtige nummers.

Het Parool vindt hem op zijn allerbeste momenten een moderne Toon Hermans en volgens het NRC Handelsblad is hij een meesterverteller met een beeldende woordkeus, stembuigingen en doortrapte mimiek.

Kaarten vanaf € 21,00 voor donderdag 10 maart om 20.15  uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.

Reacties

Cookieinstellingen