Swingin’ Harlem komt tot leven in het theater!

Foto: Tamara de Groot (via Kennemer Theater)

De makers van de succesvolle voorstelling New York Round Midnight brengen nieuwe avond vol muziek door bekende en getalenteerde Nederlandse jazzmusici, voorzien van sfeer en sappige verhalen door comedian Jeffrey Spalburg en jazzschrijver/presentator Koen Schouten.

New York Round Midnight is een van grootste jazzproducties van dit moment en zeer geschikt voor de theaterbezoeker met een brede smaak, met voor de liefhebber van live muziek. Maar liefst elf musici uit het puikje van de Nederlandse jazzscene nemen het publiek niet alleen mee naar de glorietijd van de jazz, maar laten ook voelen hoe levendig en urgent die muziek vandaag klinkt.

In Swingin’ Harlem wordt het publiek diep in de nachtclubs van de New Yorkse wijk Harlem meegenomen, waar jazz de belangrijkste bijzaak van het leven was. De hevige concurrentie en losse sfeer zorgden voor de bloei van spannende muziek en leverden een keur aan ijzersterke bands op, zoals de orkesten van Cab Calloway, Duke Ellington en Fletcher Henderson. Karaktervolle muzikanten zoals Billie Holiday, Louis Armstrong en Fats Waller werden omarmd door het publiek.

Het publiek gaat beleven hoe het er werkelijk aan toe ging in de clubs in Harlem.

Kaarten vanaf € 19,50 voor donderdag 3 november om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.

Reacties