Optreden en signeersessie Mercy John bij BMM games n’ vinyl

Foto: BMM games n' vinyl

Zondagmiddag 30 april (koopzondag) treedt vanaf 13.30 uur de singer-songwriter Mercy John op bij BMM games n’ vinyl in de Breestraat (140) in Beverwijk.

Achter de Naam Mercy John gaat de uit het Noord-Brabantse Erp afkomstige Joh n Verhoeven schuil. Naast muzikant is John docent music marketing aan Fontys Hogeschool in Tilburg en onder de naam John Henry bracht hij al het goed ontvangen album ‘Five More Days & A Matter Of Somewhere’ uit.

Deze singer songwriter vindt zijn inspiratie bij artiesten als Tom Petty, Bruce Springsteen en Ryan Adams en speelt live nummers van zijn nieuwe LP.

“Nederlandse Americana”, is misschien wel de juiste omschrijving van het soort muziek dat Mercy John maakt. Op zijn nieuwe album ‘This Ain’t New York’ dat begin 2017 is verschenen, beschrijft Mercy John zijn wereld, vol angst en geluk, liefde en verdriet.

Mercy John treedt op door heel Nederland en is veelvuldig te horen op Radio 1, Radio 2 en 3FM. Behalve kijken en luisteren naar het optreden dat rond 13.30 uur begint zal John ook albums signeren.

Reacties