Eerste FietsBridgeDrive in Uitgeest; op de fiets van speellocatie naar speellocatie

UITGEEST – Geen KroegenBridgeDrive maar een FietsBridgeDrive. Het klinkt in ieder geval een stuk gezonder. Niet van kroegje naar kroegje, maar sportief op de fiets van de ene speellocatie naar de andere. Een mooi initiatief, dat eigenlijk uit nood geboren is omdat, door sluiting van enkele kroegen uit de buurt, de afstanden tussen de speellocaties te groot werden om lopend af te leggen.

Zorgpremie DSW omhoog 11,50 euro per maand; grootste stijging ooit

Zorgverzekeraar DSW verhoogt de premie voor de basisverzekering met 11,50 per maand. Klanten betalen vanaf januari  149 euro per maand. Nooit eerder verhoogde de verzekeraar de premies met zo’n groot bedrag, sinds de invoering van het huidige zorgstelsel in 2006. DSW is ieder jaar de eerste verzekeraar die de zorgpremie voor het nieuwe jaar bekend maakt en is steeds een goede indicatie voor de premies van de andere verzekeringsmaatschappijen.  

Halve van Haarlem: zonovergoten hardloopfeest met recordaantal deelnemers

HAARLEM - We moeten lang terug in de tijd om een editie van de Halve van Haarlem te vinden met zoveel deelnemers aan de start op de Grote Markt. Niet alleen stonden vandaag maar liefst 1700 deelnemers aan de start van de 21,1 kilometer, ook de 5 en de 10 kilometer trok veel sportievelingen naar Haarlem, evenals de Kidsrun en de Kabouterloop voor de allerkleinsten, waarmee het totaal aantal deelnemers uitkwam op een kleine vierduizend.