Culinair Centrum Beverwijk verzorgt Benefietdiner voor Roparun

Foto: IJmondrunners

Met een 5-gangen benefietdiner in Culinair Centrum Beverwijk op 17 maart a.s. hopen de IJmondrunners geld bijeen te brengen voor de palliatieve zorg aan kankerpatiënten, het hoofddoel van de Roparun.

Roparun
De Roparun is een hardloopevenement waarbij teams in estafettevorm de afstand Parijs – Rotterdam of Hamburg – Rotterdam afleggen. Met circa 560 kilometer is het de langste non-stop estafette wedstrijd ter wereld. Een team bestaat uit 8 hardlopers die verdeeld zijn in 2 groepen. Als de eerste groep loopt rust de 2e groep, waarbij steeds na 55 kilometer van groep wordt gewisseld.

Palliatieve zorg kankerpatiënten
Het doel van de Roparun is zo veel mogelijk geld in te zamelen om te schenken aan zorginstellingen die streven naar het verbeteren van de kwaliteit van leven van kankerpatiënten.

Het is voor de 25e keer dat de Roparun wordt georganiseerd. In de voorgaande 24 edities is er al meer dan 67 miljoen euro opgehaald door middel van allerlei sponsoracties die door de deelnemende teams (rond de 350) zijn en worden opgezet. Het Benefietdiner is zo’n actie die is opgezet door het team IJmondrunners, een team dat voor het merendeel bestaat uit lopers en loopsters uit de regio IJmond.

(Foto: Pixabay)
(Foto: Pixabay)

Benefietdiner
Het 5-gangen benefietdiner op donderdag 17 maart (ontvangst in het CCB tussen 17.00u en 18.00u) wordt verzorgd door de koks van het Culinair Centrum Beverwijk, die zich ook belangeloos inzetten voor dit goede doel. De kosten voor het diner bedragen € 25,- per persoon. Via onderstaande link kan worden gereserveerd.

Reserveren voor het Vijf-gangen Benefiet diner op 17 maart 2016 

Voor meer informatie over de IJmondrunners en hun sponsoracties kijk op: Facebook IJmondrunners

Lees ook: Roparun: IJmondrunners nemen deel aan estafetteloop over ruim 500 kilometer  

Banner 2

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen