Nu inschrijven voor 5-gangen Benefietdiner van CCB met opbrengst voor palliatieve zorg kankerpatiënten

Foto: Pixabay

Een avond met alleen maar winnaars! Dat is wat het benefietdiner voor de Roparun op donderdag 17 maart moet worden:

Een culinaire topervaring voor alle deelnemers aan het diner, samengesteld door L’ Equipe Chef Brechje Valk, een opbrengst (€ 25,- per persoon) die volledig ten goede komt aan de palliatieve zorg aan kankerpatiënten (het hoofddoel van de Roparun) en een ‘hart onder de riem’ voor de 8 IJmondrunners en hun begeleiders, die in het komende Pinksterweekend de uitdaging aangaan om, samen met circa 350 andere ploegen, in estafettevorm van Hamburg of Parijs (de IJmondrunners hebben voor Hamburg gekozen) naar Rotterdam te rennen over een afstand van ongeveer 560 kilometer, en daarmee nog veel meer geld op te halen voor het eerder genoemde goede doel.

Zó ziet het diner er uit:

  • Ontvangst met een glaasje vrolijkheid en een amuse van Runderhaastartaar – langoustine – sherry dressing – bundelzwam
    pain de campagne krokant – oost indische kers
  • Courgettesoep – tortellini met gerookte forel – kaasstengel
  • Gepekelde zalm – little gem – rode biet – granny smith – tartaarsaus – asperge erwt
  • Eendenborst – truffelaardappel – bataatpuree – kropsla coulis – oesterzwam
  • Sabayon caramel taartje – bloedsinaasappel – nogaparfait – honey comb – cornabria blossem

Het diner vindt plaats op donderdag 17 maart in het Culinair Centrum Beverwijk, Wijkermeerweg 70, 1948 NX Beverwijk. Ontvangst tussen 17.00u en 18.00u)

Voor reserveren (€ 25,- per persoon) klik op: Reserveren voor het Vijf-gangen Benefiet diner op 17 maart 2016 

Voor meer informatie over de IJmondrunners en hun sponsoracties kijk op: Facebook IJmondrunners

Lees ook: Roparun: IJmondrunners nemen deel aan estafetteloop over ruim 500 kilometer  

Banner 2

Reacties