Spetterende Moederdag in Sportfondsenbad Beverwijk

Foto: Sportfondsenbad Beverwijk

Gezellig vrijzwemmen op Moederdag met het hele gezin, en mama zelf mag gratis mee. Zo probeert Sportfondsenbad Beverwijk Moederdag extra gezellig te maken.

Tijdens het vrij zwemmen op 8 mei ligt er volop spelmateriaal in het water en is ook de duikplank en de glijbaan geopend. Tevens ligt de 12-meter lange opblaasbare attractie, Jip’s stormbaan, in het water voor spetterend plezier.

JIP's Stormbaan
JIP Stormbaan

Suppen
Van 10.30 – 11.00 uur wordt er een demonstratie Suppen (een soort van kanoën, staande op een surfplank) gegeven door de Nederlands kampioen Ricardo Haverschmidt. In september zal er een cursus Suppen worden georganiseerd in het zwembad en op deze manier kunnen men alvast een beetje kennismaken met deze relatief nieuwe sport.

Kraamzus en Daily Lift
Ook ter gelegenheid van Moederdag is de kraamzorgorganisatie Kraamzus aanwezig, die aanstaande moeders van allerlei informatie kan voorzien. En tot slot is er ook informatie te verkrijgen over Daily Lift. Dit is een unieke combinatie van 59 Superfoods, verkrijgbaar in twee smaken en als shake simpel te bereiden met water, vruchtensap, yoghurt, ijs of in een salade dressing.

Al met al belooft Moederdag in Sportfondsenbad Beverwijk een ‘spetterende’ dag te worden. Het recreatief zwemmen op zondag is van 09.00 tot 12.00 uur.

Reacties