Happy Weekend in Beverwijk, Wijk aan Zee en Heemskerk

Foto: Pixabay (bewerking WMF)

Iedere vrijdag publiceert Beverwijk.Nieuws.nl in samenwerking met 251tv de evenementenagenda van Beverwijk, Wijk aan Zee en Heemskerk

Zaterdag 11 juni

 • Inzameling oud papier: Van 09.30 t0t 12.00 uur staat de papiercontainer van Korfbalvereniging HBC weer bij kinderboerderij Dierendorp aan de Vrijburglaan in Heemskerk. Iedereen kan daar oud papier inleveren.
 • Ouderen- en ziekendag in de Agathakerk aan de Breestraat in Beverwijk. Aanvang 10.00 uur. Meer informatie via telefoonnummer 0251-215094.
 • Opening Wissel4Kids , nieuwe kinderkledingzaak van de SIG, gevolgd door kindermodeshow en andere activiteiten. Officiële openingshandeling 13.15 uur door SIG-directeur Jan Kroft. Adres: Alkmaarseweg 1 in Beverwijk.
 • The Rocking Robins: Optreden van Jukeboxdrive met The Rocking Robins in hotel-restaurant De Wijkerhaven, Noorderkade 5 in Beverwijk. Aanvang 21.00 uur. Toegang gratis.
 • Optreden Lemon in Cultureel Café Camille, Kerkstraat 37 in Beverwijk. Lemon speelt van 21.30 uur een mix van rock en blues. Toegang gratis.
 • Opening Stationsplein: Openingsfestiviteiten beginnen om 15.00 uur  met de officiële met medewerking van de Beverwijkse Harmoniekapel. Vanaf 15.30 uur optredens, verzorgd door het Centrum van de Kunsten met zang, dans en ballet. Vanaf 17.30 uur tot 20.00 uur disco met DJ Mareno. Diverse lokale ondernemers zorgen voor hapjes, drankjes en versnaperingen.

Zondag 12 juni

 • Kofferbakmarkt op de Dorpsweide in Wijk aan Zee van 08.00 tot 16.00 uur. Meer informatie op de website www.kofferbakmarktwijkaanzee.nl
 • Gratis rondleidingen in en rond Muziekfort Beverwijk op zondag 12 juni in het kader van ‘NATUURlijk forten!’ Het fort is geopend van 11.00 uur tot 17.00u.  Daarbij worden er om 12.00u en om 14.00 uur rondleidingen gegeven. Kinderen mogen komen helpen om de hefkoepel vrij te scheppen en vervolgens zelf door de koepel te kijken. Adres Muziekfort: Vuurlinie 1, Beverwijk.
 • Judotoernooi de ‘Open Beverwijkse’ in Sporthal Beverwijk, van Loenenlaan 1 in Beverwijk. De wedstrijden beginnen om 09.00 uur en zullen duren tot ongeveer 18.00 uur. Voor meer informatie: mail naar [email protected] of bel naar 06-30053345.
 • Spirituele Beurs in Paviljoen Westerhout, Westerhoutplein 3 in Beverwijk. Entree € 5,- (bij entree vóór 11.45 uur geldt een toegangsprijs van € 2,50) Kinderen onder de 12 jaar zijn gratis, mits onder begeleiding.
 • Lezing (in Fort Veldhuis) over de laatste aangespoelde drenkeling op Schokland. Lezing wordt gegeven in Fort Veldhuis aan de Genieweg in Heemskerk. Aanvang 14.00 uur. Entree: € 3,50 (incl. bezoek museum)
 • Airbrush vs Graffiti wedstrijd op Beverwijkse Bazaar: 2 teams van de Airbrushacademie uit Den Haag leven zich uit op twee auto’s. Verder ook airbrushdemonstraties van tijdelijke tattoo’s, portretten van huisdieren, T-shirts en Custom Paint. Tijd: van 09.00 – 16.00 uur. Locatie: op De Boulevard naast Hal 25. Meer informatie op www.debazaar.nl/airbrush-event

Jouw evenement op ‘Happy Weekend’
Wie met een activiteit opgenomen wil worden in de weekend-evenementenagenda kan een mailtje sturen met de relevante informatie van het evenement (adres, tijd, kosten, waar aanmelden, eventueel adres website) naar [email protected] of naar [email protected]. Graag met de vermelding ‘weekendagenda’ plus datum van het evenement als onderwerp. Om het evenement te kunnen verwerken moet het uiterlijk op de donderdagavond voorafgaand aan het betreffende weekend binnen zijn.

 

 

 

 

 

Reacties